Loading

Over travelholic

Over travelholic

‘Mind your step’, zonder enige twijfel zijn dit mijn drie favoriete woorden. In combinatie met een vaak (te) goed gevulde koffer, leuk gezelschap én een nieuwe bestemming in het vooruitzicht vormen ze het startschot van mijn meest geliefde bezigheid: Reizen!
Het ontdekken van andere landen, proeven van exotische gerechten en het verruilen van mijn Haagse bovenhuis voor een verblijf in een bijzonder boutique hotel; ik vind het allemaal fantastisch en geniet van de verslaving.

Sommige van deze ervaringen verdienen natuurlijk meer dan een voetnoot in een gedateerde reisgids. Ter inspiratie, lering en vermaak deel ik daarom op travelholic.nl mijn reiservaringen.
Hidden gems in bekende wereldsteden worden afgewisseld met minder toeristische bestemmingen die zo mooi blijken te zijn dat je bijna een Noord-Koreaans propagandabureau zou willen inhuren om ze te promoten. Gelukkig hoeft dat dankzij deze site niet meer;)

Vaak ben ik op pad in het aangename gezelschap van reisgenoot T. T is een expert in het relativeren van ‘het gedoe’ en de vertragingen die ontstaan bij reizen met het buitenlandse(!) openbaar vervoer en weet hierdoor mijn ongeduld enigszins binnen de perken te houden. Naast het vliegtuig neem ik dus ook graag de trein of de boot. Hierdoor kun je natuurlijk veel beter genieten van het landschap en ben je ook meteen verlost van de ellebooggevechten die een te krappe vliegtuigstoel met zich meebrengt. Ok, genoeg over mij: fasten your seatbelts and start your journey now!

Esther van den Heuvel 

Pin It on Pinterest

Share This