Loading

Over travelholic

Over travelholic

Hi!

Leuk dat je mijn reisblog bezoekt. Het gezicht achter Travelholic.nl ben ik, Esther van den Heuvel. Ik ben geboren in het jaar waarin Queen een megahit scoorde met I want to break free. Toeval of niet, de drang om te reizen zit in mijn DNA.

Inmiddels heb ik 43 landen bezocht. ’s Nachts kun je mij wakker maken voor Thaise viskoekjes. Mijn favoriete ‘boek’ is de Bosatlas en als uitwisselingsstudent heb ik in Sevilla en Praag gewoond. In Antwerpen volgde ik mijn master journalistiek en ooit hoop ik de ultieme reisgids te schrijven. Tot die tijd leef ik mij uit op deze blog.

Wat heeft Travelholic jou te bieden?

Heb je al een selfie met de toren van Pisa, gebackpackt door Zuid-Oost Azië en ook het cocktails drinken op een bountystrand van je bucketlist afgevinkt? Ben je op reisgebied wel eens toe aan wat anders? Dan ben je bij Travelholic.nl aan het juiste adres.

Ik laat je bekende plekken op een verrassende manier ontdekken. Daarnaast breng ik odes aan onbekende bestemmingen die zo bijzonder zijn dat je een Noord-Koreaans propagandabureau zou willen inhuren om ze te promoten. Dankzij deze reisblog hoeft dat gelukkig niet meer. Reizen betekent voor mij relativeren. Ik schrijf daarom graag met een knipoog.

Ok, genoeg over mij: fasten your seatbelts and start your journey now!

ps: Wil je automatisch op de hoogte blijven van mijn reisavonturen? Laat dan je e-mail achter of volg Travelholic op Facebook.

Over Travelholic_Esther van den Heuvel

Esther van den Heuvel 

Pin It on Pinterest

Share This